Ura kauppiaana

Uuden ajan ravintolamaailma Fresto tarjoaa viihtyisän ruokailuhetken paikallisille ja matkaa tekeville. Suussa sulavat kahviherkut, maukkaat ScanBurger-hampurilaiset, reilu lounasbuffet ja rehti a la carte- lista takaavat tarjonnan jokaiseen makuun. Tällä hetkellä Fresto -ketju kattaa jo yhdeksän liikepaikkaa ympäri Suomen.

Löytyykö sinulta positiivista ja myyntihenkistä asennetta sekä palveluhalukkuutta? Haluatko johtaa tiimiäsi menestymään kanssasi? Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä! Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen mahdollisuuden. Sinulla on nyt oiva tilaisuus toimia itsenäisenä yrittäjänä ja olla osa kasvavaa ketjua. Me tuemme liiketoimintaasi ja autamme talouden ohjauksella. Rakennetaan yhteistyöstä juuri Sinun tarpeitasi vastaava kokonaisuus.

Haemme tällä hetkellä yrittäjiä seuraaville liikepaikoille:

  • Fresto Cafe -liikepaikat, pääkaupunkiseutu

 

Kiinnostuitko, Fresto Group Oy:n kehittämä toimintamalli tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan aloittaa uusi itsenäisen yrittäjän ura. Yrityksen perustaminen ei voisi olla helpompaa, saat taustaorganisaation tuen, aina käynnistämisestä toimintaan, myynninkehittämiseen ja markkinointiin. Haku tehdään yhteistyössä Eilakaislan kanssa ja lisätietoja antavat viikolla 26 ja 27, rekrytointikonsultti Minna Kauhanen, puh. 030 6090 561 sekä viikolla 25 ja 26, asiakkuusjohtaja Marja Heinimäki, puh. 030 6090 631.